Overnachten – Recreëren – Verbinden

@TheLodge is een onderdeel van onze woonboerderij gelegen aan de rand van het levendige pittoreske dorpje Haarzuilens met het imposante kasteel de Haar op loopafstand. Rondom het kasteel ligt een uitgestrekt park met de prachtige tuinen. Haarzuilens ligt te midden van de natuur met vele fiets- en wandelroutes.

We leven in een steeds sneller veranderende en complexe wereld. Iedere dag worden we overspoeld met informatie en taken. De hoeveelheid prikkels en de mate van stress is de laatste jaren enorm toegenomen. Deze veranderingen, hoge mate van complexiteit en onzekerheid vragen tegenwicht. Dat is wat @TheLodge biedt! Een plek om te ontspannen en tot rust te komen. Zo ontstaat er ruimte voor creatie.

“Een verblijf @TheLodge is voor mensen die op zoek zijn naar verstilling, vernieuwing en verfrissing.”

Duurzaamheid

Ons logement is energieneutraal. We beschikken over zonnepanelen en een elektrische warmtepomp. Duurzaamheid vinden we erg belangrijk, dat vind je overal terug. Ons eco-vriendelijke bedlinnen, duurzame koffiecups en biologische thee. Ook hebben we een sterke binding met onze locatie, het dorp en de omgeving. Ontbijt en lunch wordt verzorgd met verse producten uit de streek.